Mobiliteits probleem

Welke wagen kan u helpen?

ONS WAGENPARK

Maak hieronder kennis met ons uitgebreide wagenpark. Dankzij dit wagenpark hoeven wij geen klus uit de weg te gaan

12-BPS-1

Maak kennis met ‘’The Beast from the North East’’. De Volvo is uitgerust met een 53T/m kraan, 12 tons verticale bril, 10 tons plateau en 3 lieren van 20,12 en 7 ton. Kortom een voertuig die uitgerust is voor de zwaarste klussen.

VT-530-L 

De Fiat Doblo is speciaal ingericht voor pechhulp werkzaamheden. Daarnaast word dit voertuig ook ingezet om te ondersteunen bij calamiteiten.

BS-JR-25 

Dit voertuig vertegenwoordigt ons al vanaf het begin. Hij is uitgerust met een 17T/m kraan, schuifplateau met lier en een 4 tons bril.

91-BDP-2

Om het transport van grote busjes makkelijker te maken hebben wij in 2017 een trekker oplegger combinatie aangeschaft. Hierop kunnen met gemak 3 grote bussen.

V-121-XH

Sinds 2019 beschikken wij over deze Amarok. Deze is ingericht voor het verlenen van pechhulpen en het afslepen van gestrande auto’s. Dankzij zijn relatief lage doorrijhoogte is deze auto enorm geschikt voor hulp in parkeergarages.

BV-NR-42 

Wagen nr. 42 is een duizendpoot. Hij word ingezet voor allerhande werkzaamheden. Zo is hij uitgerust voor pechhulpen, voert hij bergingen uit maar is hij door zijn lage oprijhoek de uitgelezen auto voor verlaagde voertuigen of sportauto’s.

29-BFB-7

Deze Daf CF is ons eerste voertuig gebouwd voor het autotransport. Dankzij het dubbele plateau op de motorwagen is het mogelijk om hierop twee auto’s te laden, op de aanhanger is ook plaats voor 2 voertuigen. Te samen kunnen we dus 4 voertuigen tegelijk vervoeren.

50-BJL-6

Als uitbreiding van onze autotransport voertuigen is gekozen voor deze MAN. Deze is uitgerust met een dubbel plateau op de motorwagen. Ook op deze combinatie is plaats voor 4 voertuigen.

BZ-LL-93

In de basis is dit een zwaardere uitgeruste versie van de 25. Op deze auto vinden wij een 24T/m kraan, 6 tons schuifplateau en een 6 tons bril. Wij gebruiken dit voertuig vooral voor bergingswerkzaamheden en transport van grote bestelbussen en kleine vrachtauto’s.

Uw auto snel weer veilig

op de weg!

Neem contact op

0591 - 63 57 28

Jacob le Mairestraat 10, 7825 XH Emmen