Ons team help u
de weg weer op!

Het team

Een bedrijf kan nooit functioneren zonder vakbekwaam en representatief personeel. Maak hieronder kennis met de Heren en Dames die Koolen Garage en Berging dagelijks vertegenwoordigen.

 

PETER KOOLEN

PETER KOOLEN

Eerste automonteur, APK Keurmeester, Gediplomeerd berger, Pechhulp monteur, Duiker

Hallo ik ben Peter Koolen directeur eigenaar van dit bedrijf en eind verantwoordelijke

Mijn werkzaamheden bestaan uit het helpen bij de afdeling  Berging  Transport Pechhulpen en de Werkplaats je kunt me ook het  manusje  van alles noemen.

Mijn hobby’s  zijn  onze honden  en mijn vijver met vissen.

KOEN KOOLEN

KOEN KOOLEN

APK keurmeester, Duiker, Technisch specialist, Gediplomeerd berger

Ik ben Koen Koolen Binnen het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de planning van de berging, transport en pechhulp werkzaamheden, Daarnaast voer ik deze werkzaamheden ook zelf uit.

Buiten het werk om reis ik graag en  ben ik een grote levensgenieter.  Dit doe ik samen met mijn vriendin en hond.

Nick Rengers

Nick Rengers

Berger & Chauffeur

Na jaren internationaal chauffeur te zijn geweest vond ik het tijd om dichter bij huis te blijven. Ik ben omgeschoold tot berger bij Koolen Garage en Berging

In mijn vrije tijd steek ik graag de Barbeque aan en om samen te genieten met mijn gezin

JOHANNA KOOLEN

JOHANNA KOOLEN

Receptioniste, Administratie

 Ik ben Johanna Koolen en getrouwd met Peter Koolen samen hebben we drie kinderen Koen, Bas en Kim Koolen.15 jaar geleden hebben we de mogelijkheid gehad om het bedrijf over te nemen en die sprong in het diepe hebben we dan ook genomen.In de loop der jaren is koen bij ons in het bedrijf gekomen en sinds dit jaar na een carrière als chef kok heeft Bas zich ook bij ons gevoegd.

Onze dochter Kim heeft een pensionstal voor pony’s. Inmiddels is ons gezin aangevuld met een lieve  schoondochter Valerie Dekker en schoonzoon Marcel Hulzebos.

Dus al met al een ondernemend gezin mijn hobby is wandelen en het liefst met de honden, verder probeer ik zoveel mogelijk van het leven te  genieten samen met mijn gezin.

HILMAR DUINKERKEN

HILMAR DUINKERKEN

Chauffeur

Hallo allemaal mijn naam is Hilmar Duinkerken ben sinds juli 2020 werkzaam bij Koolen als chauffeur autotransport binnen en buitenland  zeer afwisselend, leuk en leerzaam werk.      

Maurice Bos

Maurice Bos

Berger, Monteur & Chauffeur

Na 13 Jaar in de banden te hebben gezeten, ik sinds december 2021 bij Koolen Garage en Berging in dienst.
Hier heb ik al mijn certificaties en diploma’s gehaald voor o.a berger en monteur.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin met onze hond Kenza

Dion Lambers

Dion Lambers

Gediplomeerd berger / Monteur

Hoi  ik ben Dion Lambers en in opleiding tot Berger en automonteur binnen Koolen  Garage en Berging. Mijn hobby’s zijn met drones  bezig zijn, fotografie en filmsmaken  voor het Youtube Kanaal berging 24/7         

Tonny Hummel

Tonny Hummel

1ste monteur

Hallo mijn naam is Tonny Hummel ik 20 jaar en ben in opleiding tot 1ste monteur bij Koolen Garage en Berging.

Mijn hobby’s zijn aan auto’s fietsen scooters en zo te  sleutelen ook vind ik het leuk om met mijn kameraden te gaan stappen.

Bas Koolen

Bas Koolen

Chauffeur

Hallo mijn naam is Bas Koolen na 10 jaar in de horeca te hebben gewerkt als kok heb ik in augustus 2020 de ommekeer gemaakt naar vrachtwagen chauffeur en sindsdien ben ik werkzaam bij Koolen Garage en Berging in de autotransport. Dit doe ik in binnen en buitenland

Jacko Zwiggelaar

Jacko Zwiggelaar

Gediplomeerd berger

Ik ben Jacko Zwiggelaar ik werk sinds maart 2021 bij Koolen Garage en Berging als Berger / Pechhulp verlener en Chauffeur.
Hiervoor heb ik 13 jaar gewerkt bij Defensie als vrachtwagen monteur / berger en in mijn vrije tijd mag ik graag knutselen in mijn schuur.

Uw auto snel weer veilig

op de weg!

Neem contact op

0591 - 63 57 28

Jacob le Mairestraat 10, 7825 XH Emmen