Ons team help u
de weg weer op!

Het team

Een bedrijf kan nooit functioneren zonder vakbekwaam en representatief personeel. Maak hieronder kennis met de Heren en Dames die Koolen Garage en Berging dagelijks vertegenwoordigen.

 

PETER KOOLEN

PETER KOOLEN

Eerste automonteur, APK Keurmeester, Gediplomeerd berger, Pechhulp monteur, Duiker

Hallo ik ben Peter Koolen directeur eigenaar van dit bedrijf en eind verantwoordelijke

Mijn werkzaamheden bestaan uit het helpen bij de afdeling  Berging  Transport Pechhulpen en de Werkplaats je kunt me ook het  manusje  van alles noemen.

Mijn hobby’s  zijn  onze honden  en mijn vijver met vissen.

KOEN KOOLEN

KOEN KOOLEN

APK keurmeester, Duiker, Technisch specialist, Gediplomeerd berger

Ik ben Koen Koolen Binnen het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de planning van de berging, transport en pechhulp werkzaamheden, Daarnaast voer ik deze werkzaamheden ook zelf uit.

Buiten het werk om reis ik graag en  ben ik een grote levensgenieter.  Dit doe ik samen met mijn vriendin en hond.

Tonny Hummel

Tonny Hummel

opleiding tot 1ste monteur

Hallo mijn naam is Tonny Hummel ik 20 jaar en ben in opleiding tot 1ste monteur bij Koolen Garage en Berging.

Mijn hobby’s zijn aan auto’s fietsen scooters en zo te  sleutelen ook vind ik het leuk om met mijn kameraden te gaan stappen.

Jennie Seubers

Jennie Seubers

Schoonmaakster

Hallo ik ben Jennie Seubers  en verzorg al een aantal  jaren het interieur bij Koolen en doe dit met veel plezier mijn hobby is  fietsen.

JOHANNA KOOLEN

JOHANNA KOOLEN

Receptioniste, Administratie

 Ik ben Johanna Koolen en getrouwd met Peter Koolen samen hebben we drie kinderen Koen, Bas en Kim Koolen.15 jaar geleden hebben we de mogelijkheid gehad om het bedrijf over te nemen en die sprong in het diepe hebben we dan ook genomen.In de loop der jaren is koen bij ons in het bedrijf gekomen en sinds dit jaar na een carrière als chef kok heeft Bas zich ook bij ons gevoegd.

Onze dochter Kim heeft een pensionstal voor pony’s. Inmiddels is ons gezin aangevuld met een lieve  schoondochter Valerie Dekker en schoonzoon Marcel Hulzebos.

Dus al met al een ondernemend gezin mijn hobby is wandelen en het liefst met de honden, verder probeer ik zoveel mogelijk van het leven te  genieten samen met mijn gezin.

Bas Masselink

Bas Masselink

Berger

Mijn naam is Bas Masselink  berger  pechhulp verlener en chauffeur autotransport bij

Koolen Garage en Berging mijn hobby’s zijn  modelbouw en modelvrachtwagens.

Jacko Zwiggelaar

Jacko Zwiggelaar

Gediplomeerd berger

Ik ben Jacko Zwiggelaar ik werk sinds maart 2021 bij Koolen Garage en Berging als Berger / Pechhulp verlener en Chauffeur.
Hiervoor heb ik 13 jaar gewerkt bij Defensie als vrachtwagen monteur / berger en in mijn vrije tijd mag ik graag knutselen in mijn schuur.

Bas Koolen

Bas Koolen

Chauffeur

Hallo mijn naam is Bas Koolen na 10 jaar in de horeca te hebben gewerkt als kok heb ik in augustus 2020 de ommekeer gemaakt naar vrachtwagen chauffeur en sindsdien ben ik werkzaam bij Koolen Garage en Berging in de autotransport. Dit doe ik in binnen en buitenland

Bas Bos

Bas Bos

Eerste automonteur, Berger / pechhulp monteur, APK keurmeester, Gediplomeerd berger

Moi mijn naam is Bas Bos ik ben al 15 jaar werkzaam in de  binnen en buitendienst ben vanuit school mijn opleiding begonnen en heb alle werkzaamheden gedaan  berging, transport, pechhulp, dus overal inzetbaar.

Ben nu chef werkplaats en leermeester en doe samen met leerling Tonny en Dion alle werkzaamheden van apk groot klein onderhoud en gaan alle uitdagingen aan.

Mijn hobby’s zijn voetbal, genieten van uit eten vrienden en familie    

Dion Lambers

Dion Lambers

Leerling berger / Monteur

Hoi  ik ben Dion Lambers en in opleiding tot Berger en automonteur binnen Koolen  Garage en Berging.   Mijn hobby’s zijn met drones  bezig zijn , fotografie en filmsmaken  voor het Youtube Kanaal berging 24/7         

Hilmar Duinkerken

Hilmar Duinkerken

Chauffeur

Hallo allemaal mijn naam is Hilmar Duinkerken ben sinds juli 2020 werkzaam bij Koolen als chauffeur autotransport binnen en buitenland  zeer afwisselend, leuk en leerzaam werk.        

Henk Middelkoop

Henk Middelkoop

Monteur Eerste automonteur, Gediplomeerd berger, Pechhulp monteur,

Hallo mijn naam is Henk Middelkoop  ik ben vanaf mijn 14e werkzaam bij de firma Koolen  ik heb hier eerst mijn opleiding tot monteur gevold  en inmiddels allround inzetbaar.

Ik hou mij hedendaags voornamelijk bezig met berging, pechhulp en transport zowel nationaal als internationaal. Ook maak ik tijdens mijn werkzaamheden opnames voor het Youtube kanaal berging 24/7.

Uw auto snel weer veilig

op de weg!

Neem contact op

0591 - 63 57 28

Jacob le Mairestraat 10, 7825 XH Emmen